Portretfotografie

Voel je bijzonder

Bij De Fotoboetiek staat een goede sfeer centraal. Het is altijd spannend om voor de eerste keer in een studio gefotografeerd te worden, maar wij zullen er alles aan doen u thuis te laten voelen in onze studio.

Onvergetelijke ervaring

Brabantse gezelligheid en de ongedwongen sfeer zorgen voor een unieke ervaring. De foto zal een aandenken aan een hele leuke dag zijn.

Zakelijk

Een goede foto voor in je email, LinkedIn, of je bedrijfspagina is heel belangrijk. Je geeft op deze manier een professionele uitstraling naar de buitenwereld. Dit vergroot je kans op een nieuwe baan, vergroting van je netwerk, en het aantrekken van potentiele klanten.

Love

Vier jullie liefde! Hartstikke leuk om cadeau te doen! Voor valentijn, omdat jullie zoveel jaar samen zijn, of gewoon omdat het eens tijd werd om jullie liefde voor elkaar vast te leggen. Ook leuk om te gebruiken voor je trouwkaart!

Vriendinnen

Wat is er nou leuker dan samen met je beste vriendin lekker op te tutten en als echte modellen op de foto te gaan! Laat je vriendschap voor altijd vast leggen. Glamorous, een beetje gek, of juist heel chique, alles kan! Ook leuk om cadeau te geven.

Zwangerschap

Gefeliciteerd, Zwanger! Super leuk en spannend natuurlijk. Een bijzondere periode in je leven, eentje om vast te leggen! Deze shoot word meestal gedaan als je tussen de 33 en 35 weken zwanger bent.

Familie

Vrolijke spontane foto’s van je gezin, kinderen, broers en zussen! Een belangrijk onderdeel van je leven, vastgelegd voor altijd.

Kinderen